PerfICTion verwelkomt ITAF

We zijn verheugd te melden dat ITAF sinds 1/4/2018 toegetreden is tot PerfICTion.

Met hun ICT infrastructuur management diensten voorzien zij klanten van technische expertise & ervaring. Ze bieden professionele diensten aan om technische infrastructuren op te bouwen die invulling geven aan de specifieke noden van hun klanten.

Ze focussen hierbij op eigenschappen zoals robuustheid, schaalbaarheid, tolerantie tegen fouten en elegantie in de eenvoud, terwijl de infrastructuur tegelijk kan voldoen aan complexe vereisten.

Met andere woorden, hun diensten mikken op het voorzien in een technische IT infrastructuur van topkwaliteit, wat hun klanten toelaat om te focussen op hun core business zonder zich zorgen te moeten maken over de ondersteuning van hun netwerk & systemen.

Geef een reactie