Gratis SonicWall Next Generation Firewall

Nu cyberaanvallen steeds geavanceerder worden is het tijd om uw huidige firewall terug te evalueren op zijn doeltreffendheid. Waarschijnlijk kan u beter overstappen naar het geautomatiseerde realtime detection en prevention platform van SonicWall. SonicWall next-generation firewalls met SonicOS hebben slechts 4 kwetsbaarheden gemeten in de hele geschiedenis van het bestaan van de oplossing waardoor het een veilige en solide keuze is.

Heeft uw Firewall alleen maar een single-engine sandbox ?

SonicWall heeft multiple engines.

SonicWall next-generation firewalls integreren met Capture ATP, de multi-engine sandbox met ‘block until verdict’-mogelijkheid, die voorkomt dat potentieel schadelijke bestanden het netwerk binnendringen tot het wordt geanalyseerd en een vonnis wordt teruggegeven – alles in realtime.

Heeft uw Firewall een keuze tussen traffic inspection modes?

SonicWall levert snelheid en veiligheid

Alle SonicWall firewalls gebruiken onze gepatenteerde Reassembly-Free Deep Packet Inspection engine om bestanden van elk format te inspecteren en dit alles zonder in te leveren aan prestatie.

Mist uw Firewall schadelijke aanvallen ?

SonicWall firewalls stoppen encrypted attacks.

SonicWall-firewalls gebruiken deep packet inspection (DPI) om met SSL en TLS gecodeerd verkeer te scannen om verborgen cyberaanvallen te decryten, inspecteren, detecteren en beperken.

Heeft uw firewall een zwakke anti-virus bescherming ?

SonicWall gebruikt de cloud voor diepere bescherming.

SonicWall Gateway Anti-Virus bevat een grote cloud-database met AV-signatures voor een betere zero-day bescherming.

Schakel nu over naar SonicWall en u krijgt de firewall gratis

Koop nu een 3 jaar contract op de SonicWall Advanced Gateway Security Suite (AGSS), die de real-time SonicWall Capture Advanced Threat Protection cloud-sandbox bevat, en ontvang gratis de next-generation Sonicwall firewall.

Contacteer één van onze regionale PerfICTion experten

 

Geef een reactie