Voornemens die je beter wel volhoudt?

Echt werk maken van ICT beveiliging

​Vandaag staat bij elke kmo de verbetering van hun IT security bovenaan hun lijstje van goede voornemens. Echter bij  velen was dit ook de voorgaande jaren al zo. Vele kleine en middelgrote ondernemingen hebben het moeilijk om dit integraal aan te pakken. Daarom kijken kmo’s in 2019 naar totaaloplossingen in security waar producten, diensten en  beheer in een pakket worden aangeboden. PerfICTsercure helpt, als managed security pakket, kmo’s dit voornemen te realiseren.

Zorgen voor een Up-to-date infrastructuur

Kmo’s wensen hun IT infrastructuur ten alle tijde klaar te hebben om te kunnen inspelen op de IT trends in hun sector. Veiligheid, flexibiliteit en beheersbaarheid staan hier centraal en dit vraagt dan ook dat de infrastructuur op vlak van hard- en software up-to-date  en manageable is.  Speciale aandachtspunten in 2019: Windows 7 en Windows server 2008 R2 komen end of life op het einde van het jaar.

Oog hebben voor Digitale transformaties in uw sector

Het Bizz woord van 2019 zal “digitale transformatie” blijven en steeds meer kmo’s zetten het uitrollen van een digitale transformatie strategie op hun voornemenlijst. Men stelt echter dikwijls vrij snel vast dat veel essentiële processen nog niet voldoende gedigitaliseerd zijn en/of de diverse systemen en bestaande processen, die nodig zijn voor het bereiken van de doelstellingen, nog niet met elkaar verbonden zijn.

PerfICTion en haar regionale partners zullen in 2019 hun focus leggen op het klaarmaken van essentiële processen en het verbinden ervan, om zo te zorgen dat hun klanten alsnog hun goede voornemen “digitale transformatie” kunnen waarmaken.

 

Als IT partner maken wij ons sterk om dit belangrijke voornemen voor 2019 te helpen realiseren, of het nu gaat om vervangen van hardware, verbeteren van uw beveiliging, migratie naar de cloud of ondersteuning bij uw digitale transformatie strategie.

Contacteer een PerfICTion Expert in je buurt

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: