PerfICTion breidt zijn platform verder uit voor de klanten in en rond Mechelen door de toetreding van DigitOffice gelegen te Mechelen.

DigitOffice is dé onafhankelijke leverancier voor alle afdrukapparatuur en scansoftware. Ze richten zich voornamelijk op de zakelijke markt. Ze adviseren op het gebied van printers, kopieertoestellen en multifunctionele printers en alles wat met scanning te maken heeft.

Ze verkopen, verhuren en onderhouden deze apparaten in gans België. Naast Konica Minolta, Toshiba, Kyocera, Lexmark, Oki en Brother houden ze ook het gamma van HP, Canon, Samsung, Ricoh, Xerox en andere leveranciers in de gaten, steeds op zoek naar de interessantste ‘total cost of ownership’​.

Ze hebben alle professionaliteit en jarenlange deskundigheid in huis om klanten te voorzien van de juiste printers, kopieerapparaten of multifunctionals, in combinatie met de juiste software en services, aan de beste prijs.  

DigitOffice, Hanswijk de Bercht 61/11 bus 201, 2800 Mechelen, Tel: 015/20.93.79

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: