Blog

0 comments on “Complexe zakelijke problemen aanpakken”

Complexe zakelijke problemen aanpakken

Complexe zakelijke problemen aanpakken met

next-generation Dell PowerEdge servers 

DELLBANNER

De regels zijn veranderd
Krachtige trends in IT, zoals virtualisatie, cloudcomputing en mobiele toegang, stimuleren essentiële nieuwe technologieën in bedrijfs-IT. Door ze te integreren met uw oudere mogelijkheden kan een complexe omgeving ontstaan van systemen, standaarden en gecombineerde bronnen die u moet beheren. Next-generation Dell PowerEdge servers en gedeelde infrastructuuroplossingen helpen u bij het behalen van uw IT-doelen met consistente architecturen en de nieuwste technologieën. Onze oplossingen helpen u bij het volgende:

Gebruikmaken van onze innovaties om uw workloads te versnellen
Next-generation PowerEdge servers bieden de geavanceerde ontwikkelingen waarmee uw applicaties sneller en efficiënter draaien dan ooit tevoren. Dit zijn enkele van onze baanbrekende technologieën:

  • Express Flash-schijven met ultrahoge prestaties en vele configuraties met Flash-functionaliteit, waarmee applicaties gegarandeerd snelle prestaties leveren
  • betere throughput en hogere capaciteit om te optimaliseren voor door software gedefinieerde storage
  • hybride storage waarmee interne gelaagde storage van data word ondersteund voor optimaal schijfgebruik en optimale prestaties van applicaties
  • support voor verbeterde GPU en acceleratorkaart met de nieuwste PCIe Interconnect-technologie voor High-Performance Computing

Gebruikmaken van innovatief beheer voor het vereenvoudigen en automatiseren van IT-activiteiten
Onze door de klant geïnspireerde serverontwerpen bieden u een grote reeks technologieën voor automatisering, zoals:

  • geavanceerd, geïntegreerd beheer voor aanzienlijk verkleinde onderhoudsperioden, en minder werkuren verspild aan herhalende taken
  • de console van OpenManage zonder agents en verbindingen met de tools van externe leveranciers die u mogelijk al gebruikt
  • altijd, overal beheren via uw smartphone

Het breedste bereik aan applicaties ondersteunen met veelzijdige platforms
PowerEdge servers ondersteunen uw infrastructuur op basis van de behoeften van uw organisatie; niet zomaar de behoeften van elk datacenter. Onze toewijding aan uw flexibiliteit komt naar voren in functies zoals:

  • modulaire architecturen die met uw bedrijf meegroeien voor incrementele implementaties zonder overprovisioning
  • selecteerbare servercomponenten voor systemen die zijn geoptimaliseerd voor uw specifieke workloads
  • diverse en flexibele beheertools die het meest geschikt zijn voor uw omgeving

Wilt u meer weten? Neem contact op met een van onze Dell experts en ontdek hoe onze serverinnovaties kunnen helpen uw datacenter te transformeren.

 

0 comments on “6-TIPS om veilig te werken op vakantie”

6-TIPS om veilig te werken op vakantie

De vakantieperiode is weer aangebroken! En als ondernemer herkent u het waarschijnlijk wel: uw laptop of tablet gaat in de koffer mee op vakantie, zodat u bereikbaar bent in noodgevallen, uw e-mail kan checken en wellicht zelfs gewoon nog wat werk kan doen. Meestal heeft u hier alleen een werkende internetverbinding voor nodig. Ideaal! Toch levert dit ook risico’s op het gebied van security op. Dus hoe kunt u nu veilig werken op vakantie? We geven u 6 tips!

Open wifinetwerk? Pas op!

Aangekomen in een bar, het hotel, een restaurant of op het strand is het altijd fijn als er een open wifi netwerk is. Alleen even verbinding maken en u kunt uw appjes en mailtjes lezen en indien nodig reageren. Pas hier echter mee op! Deze open netwerken maken u erg kwetsbaar voor kwaadwillenden, die op deze manier gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot uw device. Als dat eenmaal gelukt is, hebben zij inzicht in onder meer uw gegevens, e-mail en social media.

Maak daarom bij voorkeur geen verbinding met een netwerk waarvoor u geen wachtwoord hoeft in te voeren. Kiest u er toch voor om dit te doen, zorg er dan voor dat u geen inloggegevens of andere belangrijke informatie invoert. Het versturen van belangrijke informatie of bestanden kunt u dan beter via een 3G- of 4G-verbinding doen.

Maak gebruik van een VPN

Een Virtual Private Network (VPN) zorgt ervoor dat u uw internetgebruik privé kunt houden binnen openbare netwerken. Dit privénetwerk maakt verbinding met uw interne, zakelijke netwerk. Net alsof uw laptop of tablet binnen de kantoormuren staat. Op die manier heeft u veilig toegang tot applicaties en bestanden en heeft niemand via het openbare netwerk inzicht in uw activiteiten.

Zet niets op social media

Inmiddels is het een beetje een open deur, maar schreeuw niet van de daken dat u niet thuis bent! Door op social media te plaatsen dat u op vakantie bent, loopt u niet alleen het risico op inbraak, maar ook om het slachtoffer te worden van social engineering. U bent makkelijker te misleiden via e-mail of SMS door internetcriminelen, wanneer zij specifieke informatie hebben over bijvoorbeeld uw vakantiebestemming.

Versleutel uw laptop

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw laptop gestolen wordt of dat u deze verliest. Om te voorkomen dat degene die deze in bezit krijgt toegang heeft tot uw bestanden, kunt u deze gratis laten versleutelen.

Find my Droid/iPhone/iPad

Voor het geval u niet uw laptop, maar uw telefoon of tablet verliest kunt u met een zoekfunctie hierop deze proberen te traceren. Op een kaartje kunt u zien waar in welk gebied het device zich bevindt. Ook kunt u het apparaat vergrendelen of zelfs wissen op afstand. Let op dat u deze functie wel vooraf installeert!

 

Zet alleen de hoognodige data op u laptop als u reist buiten de EU

In sommige landen verplicht men om zijn laptop en paswoorden ter beschikking te stellen. Wat niet alleen vervelend is als er bedrijfskritische data opstaat, soms is het ook een inbreuk op de Europese GDPR-wetgeving , waar uw bedrijf dan weer verantwoordelijk voor is en waar u blootgesteld kan worden aan toren hoge boetes

We wensen u een fijne, veilige vakantie! Heeft u hier vragen over of wilt u hulp bij uw voorbereiding of wenst u een voorstel van ons Sonicwall Security as a Service plan contacteer een van onze regionale PerfICTion experten.

sonicwall2

 

0 comments on “PerfICTion verwelkomt ITAF”

PerfICTion verwelkomt ITAF

We zijn verheugd te melden dat ITAF sinds 1/4/2018 toegetreden is tot PerfICTion.

Met hun ICT infrastructuur management diensten voorzien zij klanten van technische expertise & ervaring. Ze bieden professionele diensten aan om technische infrastructuren op te bouwen die invulling geven aan de specifieke noden van hun klanten.

Ze focussen hierbij op eigenschappen zoals robuustheid, schaalbaarheid, tolerantie tegen fouten en elegantie in de eenvoud, terwijl de infrastructuur tegelijk kan voldoen aan complexe vereisten.

Met andere woorden, hun diensten mikken op het voorzien in een technische IT infrastructuur van topkwaliteit, wat hun klanten toelaat om te focussen op hun core business zonder zich zorgen te moeten maken over de ondersteuning van hun netwerk & systemen.