Perfect voor ICT-bedrijven

PerfICTion verenigt en versterkt ICT-bedrijven in hun werking. De 13 leden ervaren dagdagelijks het profijt van een intense samenwerking tussen bedrijven die 1 missie delen: perfectie in ICT voor B2B.

💡Wij hebben kantoorruimtes te huur in Rotselaar

Recent News

PerfICTion breidt zijn platform verder uit voor de klanten in en rond Mechelen door de toetreding van DigitOffice gelegen te Mechelen.

DigitOffice is dé onafhankelijke leverancier voor alle afdrukapparatuur en scansoftware. Ze richten zich voornamelijk op de zakelijke markt. Ze adviseren op het gebied van printers, kopieertoestellen en multifunctionele printers en alles wat met scanning te maken heeft. Ze verkopen, verhuren…

PerfICTion breidt zijn platform verder uit voor de klanten in Limburg en Antwerpen door de toetreding van NET-Worx gelegen te Mol.

NET-Worx is sterk in Empowerment Services, die als doel hebben om bedrijven te ontzorgen door het beheer van IT uit te besteden en over te laten aan experten die met passie en veel enthousiasme deze taken op zich nemen. Daarnaast…

Tevreden klanten

Geslaagde splitsing van de IT-infrastructuur van twee zusterbedrijven

Hoe splits je de IT-infrastructuur van een succesvol bedrijf op in twee aparte entiteiten? Dat is de opdracht die Studiebureau Jonckheere en Jonckheere ir-architecten aan PerfICTion Brugge – Dataplan voorlegden. De IT-specialist bood het passende antwoord op basis van een planmatige aanpak, volledig afgestemd op de noden van de klant. We belichten de transitie vanuit het oogpunt van zaakvoerder Koen Jonckheere en CIO Filip Algoedt van Studiebureau Jonckheere.

Studiebureau Jonckheere

De plannen en technische tekeningen van Ingenieursbureau Norbert Provoost leveren steevast zware databestanden op. Om daar vlot mee te werken, verkiest het bedrijf het comfort van een on-premise server. PerfICTion Gentbrugge – Intercare tekende voor het ingenieursbureau een performante en betaalbare IT-omgeving uit, met de nodige ruimte voor verdere groei.

Ingenieursbureau Norbert Provoost rekent op toekomstgerichte IT-omgeving

%d bloggers liken dit: