HP Elitebook 805 G7 serie
<!–
Start of Floodlight Tag: Please do not remove
Activity name of this tag: Pageviews – Elitebook 8×5 series – PerfICTion
URL of the webpage where the tag is expected to be placed: https://atomic-temporary-142758899.wpcomstaging.com/
This tag must be placed between the and tags, as close as possible to the opening tag.
Creation Date: 01/07/2021
–>


Elegant design, sterke features

Volledig voorbereid op elke drukke werkdag. Werk aan meerdere taken, op meerdere locaties.
Ga krachtig de dag door met een stijlvolle en uiterst veilige notebook uit de HP EliteBook 805 G7 serie: de HP Elitebook 835 G7, de HP Elitebook 845 G7 of de HP Elitebook 855 G7. 

krachtige-prestaties

Krachtige prestaties

Werk met de krachtige AMD Ryzen PRO 4000 processor met Radeon VEGA graphics¹. Ervaar opvallende prestaties die elke werkstijl aan kunnen.

battery

Lange batterij duur

Kom probleemloos de dag door dankzij de verbeterde batterijtechnologie. Tot 25 uur en 15 minuten levensduur van de batterij bij één lading².

beeld

Verbluffend beeld

Kies uit optionele ultraheldere, 1000-nit, beeldschermen met touchopties en een flexibele ligstand van 170 graden die gebruikers in staat stelt vrijwel overal te werken.

samenwerking

De beste samenwerkingstools

Online calls klinken helder en scherp met geavanceerde features als HP Noise Cancellation, top-firing speakers en een world-facing microfoon. Voorzien van audio van Bang & Olufsen, een 88° field of view webcam en een stil toetsenbord.

hp-laptop

Ontworpen voor comfort

Het nieuwe design van de HP ElliteBook 805 G7 serie springt direct in het oog. Allereerst zijn deze zakelijke notebooks ultralicht en ultradun en voorzien van een full alumium design en een nieuwe en makkelijk te openen voorzijde. Daarnaast beschikken ze over een stil en comfortabel toetsenbord en clickpad om discreet in elke omgeving te kunnen werken. Het toetsenbord is vervaardigd van 50% gerecyclede DVD’s. De buitenste laag van het apparaat komt van duurzame bronnen en kan na gebruik gerecycled³ worden. Geen zorgen over vallen en stoten want deze zakelijke notebooks hebben 120.000 uur van het HP Total Test Process en MIL-STD 810-H testen ondergaan⁴.

Met een gerust hart werken

krachtige-prestaties

HP Sure Start⁵

Levert hardware-enforced, zelfherstellende bescherming die automatisch het BIOS en andere kritische firmware herstelt.

battery

HP Sure Sense⁶

Benut de kracht van deep learning AI om gloednieuwe aanvallen te identificeren en in quarantaine te plaatsen, wat infecties voorkomt voor ze bekend worden.

beeld

HP Sure Click⁷

Help je PC tegen websites en bijlages met malware, ransomware of virussen te beschermen met hardware-enforced beveiliging van HP Sure Click.

krachtige-prestaties

HP Sure View Reflect⁸

Blokkeer direct prangende ogen door je scherm een koperreflecterende laag te geven als je er vanaf de zijkant op kijkt.

battery

HP Privacy Camera⁹

Krijg extra gemoedsrust de optionele HP Privacy Camera heeft een fysieke sluiter om je te beschermen tegen kwaadwillende meekijkers.

beeld

AMD Memory Guard¹⁰

Help data beschermen, zowel stilstaand als tijdens overdracht, met full-memory encryptie met PRO processoren van AMD.

Elitebook 835 S

HP EliteBook 835 G7

Slechts 1,29 kg
19,2 mm dun
13,3-inch beeldscherm


Nu kopen

Elitebook-845-S

HP EliteBook 845 G7

Slechts 1,42 kg
19,2 mm dun
14-inch beeldscherm


Nu kopen

HP EliteBook 855 G7

Slechts 1,75 kg
19,9 mm dun
15,6–inch beeldscherm


Nu kopen

hp-mockup

Kies ook voor kracht, design & veiligheid

Koop nu met korting een zakelijke notebook uit de HP EliteBook 805 G7 serie. Maak een keuze uit drie beschikbare beeldschermformaten en vergeet bij uw bestelling ook de eveneens aantrekkelijk geprijsde accessoires niet.


Contacteer ons

[contact-form-7 id=”889″ title=”HP EliteBook 805 G7″]

HP AMDCopyright 2020 HP Development Company, L.P. 
AMD, AMD Radeon and the AMD logo are registered trademarks of AMD, used with permission.

1. Multi-core is ontworpen om de prestaties van enkele softwareproducten te verbeteren. Niet elke klant of softwareapplicaties zal direct profiteren van deze technologie. Prestaties en klokfrequentie kunnen variëren op basis van de applicatie workload en uw hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van AMD is geen meting van de kloksnelheid.

2. De accuwerktijd op Windows 10 MM14 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen. De maximumcapaciteit van de accu neemt in de loop van de tijd en door herhaaldelijk gebruik af. Kijk op http://www.bapco.com voor meer informatie.

3. Geleverd door Forest Stewardship Council gecertificeerde verkopers.

4. MIL STD 810-H testen zijn nog in afwachting en niet bedoeld om de fitheid voor de U.S. Department of Defense contractvereisten aan te tonen of voor militair gebruik. Testresultaten zijn geen garantie van toekomstige prestaties onder deze testcondities. Voor schade die per ongeluk ontstaat is een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack benodigd.

5. HP Sure Start Gen6 is beschikbaar op geselecteerde HP PC’s.

6. Voor HP Sure Sense is Windows 10 benodigd.

7. Voor HP Sure Click is Windows 10 benodigd en het ondersteunt Microsoft Internet Explorer, Google ChromeTM en ChromiumTM. Ondersteunde toevoegingen bestaan uit Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint en PDF-bestanden) in alleen-lezenmodus, als Microsoft Office of Adobe Acrobat geïnstalleerd is.

8. Het HP Sure View Reflect geïntegreerde privacyscherm is een optionele feature die geconfigureerd moet worden bij aankoop en is ontworpen om in landschapsmodus te functioneren.

9. HP Privacy Camera is alleen beschikbaar bij non-touch schermen voorzien van een HD- of IR-camera en moeten in de fabriek geïnstalleerd zijn.

10. AMD Memory Guard, full system memory encryptie, is onderdeel van AMD Ryzen PRO en Athlon PRO processoren.

%d bloggers liken dit: