HP Probook 635 AERO G7
<!–
Start of Floodlight Tag: Please do not remove
Activity name of this tag: Pageviews – Elitebook 8×5 series – PerfICTion
URL of the webpage where the tag is expected to be placed: https://atomic-temporary-142758899.wpcomstaging.com/
This tag must be placed between the and tags, as close as possible to the opening tag.
Creation Date: 03/22/2021
–>


HP Campaign ProBook 635 AERO G7

Ultralichte, zakelijke laptop met AMD processor voor thuis of op kantoor

Zowel thuis als onderweg zorgt de lange accuwerktijd van de nieuwe HP ProBook 635 Aero G7 dat u probleemloos de hele dag door kunt werken. Mocht de accu toch leeg raken, dan kan deze met HP Fast Charge² in slechts 30 minuten tot 50% worden opgeladen.

image_blok1

U kunt snel verder waar u gebleven was

Zonder vertraging. De HP ProBook 635 Aero G7 heeft een AMD Ryzen™ 4000 series mobiele processor³ en een modern, verbonden stand-by systeem, waardoor u binnen een paar tellen weer aan het werk kunt.

Ingebouwde beveiliging en duurzaamheid

Het strakke, volledig metalen design, gemaakt van recycled aluminium en magnesium, is voorzien van een stil toetsenbord en beveiligings- en privacyopties die aansluiten bij uw wensen.

image_blok3
HP_ProBook_635_Aero_G7

HP ProBook 635 Aero G7

Uw medewerkers kunnen alleen optimaal #presteren als uw IT optimaal werkt.


Contacteer ons

[contact-form-7 id=”883″ title=”Yubiko_copy”]

HP AMDMicrosoft, Windows en het Windows-logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. AMD en Ryzen zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. 1. Op basis van door HP uitgevoerde interne analyses van op AMD gebaseerde clamshell laptops met vooraf geïnstalleerde encryptie, authenticatie, bescherming tegen malware en bescherming op BIOS-niveau, in september 2020 getest volgens de MIL-STD 810H-norm. 2. De accu kan binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen als het systeem uit of in stand-by staat. Er is een voedingsadapter met een minimale capaciteit van 65 watt vereist. Zodra de accu voor 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. De oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem. 3. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en #softwareconfiguraties. De nummering van AMD verwijst niet naar de kloksnelheid. Als u deze e-mails liever niet ontvangt, kunt u zich hier afmelden. Meer informatie over het privacybeleid van HP kunt u vinden in onze Privacyverklaring. U kunt ook een brief sturen naar:#HP Inc. Privacy Mailbox, 1501 Page Mill Road, Mail Stop: 1560, Palo Alto, California 94304 © Copyright 2020 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

%d bloggers liken dit: